08 mei 2015

Categorie C

Voor wie op 29 januari 2015 ouder is dan 19 jaar, is er categorie C. De hoofdprijs bedraagt 250 euro, er zijn boekenbonnen voor nog twee laureaten De tien beste gedichten per categorie worden gepubliceerd in een bundel die speciaal voor de gelegenheid zal verschijnen.
 
Je gedicht moet ons bereiken voor 29 januari 2015. 29 januari is Gedichtendag (zie ook www.gedichtendag.org).
 
Hoe stuur je het op?
Elke deelnemer mag maximum drie originele, Nederlandstalige gedichten inzenden. Deze gedichten mogen nog niet eerder gepubliceerd of bekroond zijn.
Op de achterzijde van je gedicht schrijf je een schuilnaam en je echte geboortedatum. En je moet ze in vijfvoud, samen met drie postzegels van het gangbare tarief, opsturen naar Jotie T'Hooft Poëzieprijs, Gentstraat 115, B-9700 Oudenaarde. Bij je gedicht of gedichten voeg je ook een dichtgekleefde omslag met op de buitenkant je schuilnaam en binnenin een blad met daarop je echte naam, adres, telefoonnummer en liefst ook een e-postadres.
 
Op zaterdag 9 mei 2015 worden de winnaars bekendgemaakt.
Alle deelnemers zullen uitgenodigd worden op deze prijsuitreiking. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.
 
De leden van de jury zullen het schoonste gedicht kiezen.
De uitspraak van de jury is bindend. De jury eigent zich het recht toe deelnemers te weigeren als er onregelmatigheden worden vastgesteld of prijzen niet toe te kennen. Elke deelnemer onderwerpt zich aan dit reglement.

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.