Dirk heeft 40 van de 60 dagen lopen achter de rug!

01 Juni 2016

Dirk heeft 40 van de 60 dagen lopen achter de rug!

Dirk Van Maelzaeke, ondervoorzitter bij GROEN Oudenaarde, is op 23 april gestart met een heel specifiek project nl "Dirk loopt 60 dagen". Sindsdien en tot 21 juni loopt Dirk 60 dagen na mekaar een kwartmarathon (10,5 km) met een link naar wat hem nauw aan het hart ligt. Vooreerst laat Dirk zich sponsoren voor de "toeters en bellen" aan de nieuwe rolstoel van Marieke, het zieke dochtertje van zijn collega. Ook wil hij met zijn project letterlijk GROEN PLUS OUDENAARDE in gang lopen met de bedoeling een aantal GROENE senioren samen te brengen en vanaf het najaar 2016 samen met GROEN en JONG GROEN Oudenaarde politiek actief te zijn. Eén keer per week loopt Dirk in de GROEN T-shirt samen met zijn GROENE vrienden, telkens in een andere deelgemeente van Oudenaarde; zo passeerden we reeds in Oudenaarde, Eine, Bevere, Mater, Nederename en Ename. In deze laatste gemeente werden op het Enameplein de GROEN-tentjes opgezet en werden drank en hapjes verkocht. Deze activiteit bracht 290 Euro op voor het goede doel van Dirk! Het bestuur van GROEN Oudenaarde besliste eerder om per GROEN Oudenaarde lid 1 Euro voor de rolstoel van Marieke te sponsoren.

Dirk nodigt alle GROEN-leden en sympathisanten uit om nog 3 keer met hem mee te lopen:

  • op zaterdag 4 juni in Leupegem en Welden (we starten om 10u00 op het Fonteinplein te Leupegem)
  • op vrijdag 10 juni om 19u00 te Heurne en Leupegem
  • op vrijdag 17 juni om 19u00 te Edelare.

Alle informatie omtrent het project "Dirk loopt 60 dagen", de agenda van de resterende loopdagen en verslagen van de gelopen parcours vind je op: https://dirkloopt60dagen.wordpress.com/agenda/

We wensen Dirk nog veel succes tijdens zijn laatste 20 loopdagen en bij de opstart van GROEN PLUS Oudenaarde; wij mogen hopen dat hij vele Oudenaardse senioren mag inspireren om zich voor hun stad in te zetten."