GROEN trekt dit weekend de straat op met plan tegen inkomensongelijkheid

26 April 2013

GROEN trekt dit weekend de straat op met plan tegen inkomensongelijkheid

Zaterdag 27 april 2013 - tussen 15 en 17 uur - op de Markt in Oudenaarde (omgeving van de Carillon) Komend weekend organiseert Groen zijn eerste nationale actieweekend rond inkomensongelijkheid. De partij heeft een herverdelingsplan klaar. Overal in Vlaanderen en Brussel trekt de partij de pleinen en straten op om met de bevolking in dialoog te gaan over het plan. Ook in Oudenaarde trekken de lokale sympathisanten de straat op.

"De ongelijkheid in onze samenleving neemt toe. De tweedeling tussen wie heeft en wie niet heeft, wordt steeds groter. Groen wil hier een kentering in brengen. De laagste lonen dienen minder belast te worden en de uitkeringen moeten garanderen dat niemand in de armoede beland. Daar tegenover vragen we dat de toplonen en vermogens een billijke bijdrage leveren", vervolgt de Oudenaardse fractieleidster van Groen.

"De leden van Groen Oudenaarde zullen vrijdagochtend een flyeractie houden aan het station en de pendelaars toelichting geven over het standpunt van Groen met betrekking tot de herverdeling van inkomsten. Op zaterdag trekken we dan het centrum van Oudenaarde in waar we de bevolking de mogelijkheid zullen geven aan een korte quiz mee te doen met vragen over het bewuste thema", besluit Meuleman.

Meer info: www.groen.be/actualiteit/Nieuwsflash-rechtvaardig-herverdelingsplan-geef... of bij Elisabeth Meuleman ? 0473 41 61 47 of zaterdagmiddag 27 april 2013 op de Markt in Oudenaarde (omgeving van de Carillon).