Meer dan Groen organiseert debat met middenstand over levendig handelscentrum

16 Mei 2024

Meer dan Groen organiseert debat met middenstand over levendig handelscentrum

Zijn de hoge huurprijzen de oorzaak van de leegstand? Zijn pop-ups een zegen of een vloek? Zijn er teveel evenementen op de Markt? Willen we het centrum autovrij in het weekend? 

Zijn de hoge huurprijzen de oorzaak van de leegstand? Zijn pop-ups een zegen of een vloek? Zijn er teveel evenementen op de Markt? Willen we het centrum autovrij in het weekend? Hoe vinden we de antwoorden op deze en andere prangende vragen?

‘Goed beleid begint bij luisteren’ zegt kandidaat-burgemeester Elisabeth Meuleman. ‘Met Meer dan Groen willen we eerst écht luisteren om dan het verschil te maken. Samen maken we Oudenaarde, alleen als we de handen in elkaar slaan en aan één zeel trekken kunnen we onze stad verder doen bloeien.’

Op woensdag 29 mei om 20u organiseert Meer dan Groen daarom een debat over Oudenaarde als levendig handelscentrum. Iedereen is van harte welkom in De Groenen Hoek, Stationsstraat 68 in Oudenaarde. Aan de hand van 9 stellingen gaat het panel in debat met de mensen in de zaal. Met hun smartphone kunnen de aanwezigen voor of tegen de stellingen stemmen.

De deelnemende panelleden zijn Davy Cnudde (voorzitter Unizo Oudenaarde), Ingrid Mestdagh (voorzitter Oudenaarde Winkelstad), Kristoffel Burez (bakkerij Burez), Lotte De Riemaecker (On Fleek) en Maarten Galland (Odnar) 

Wil je er bij zijn laat het dat dan zeker weten via ons facebook event : (2) Een Levendig Handelscentrum: Debat | Facebook